31 jan. 2011

Spinning!

Lördag morgon och klockan är inte ens nio. Över 30 st är redan på plats på Sportlife i Rollsbo/Kungälv med fötterna inklippta i spinningcyklarnas pedaler. 90 relativt hårda minuter ligger framför både mig och deltagarna i en sal som alltför snabbt blev som en av de varmaste sommardagarna ute. Luftfuktigheten och temperaturen höjdes markant inne i salen så snart musiken dragit igång och pulsen stigit.
Passet flöt på väldigt fort och till min förvåning så var alla i Team Kungälvs motionsgäng med hela vägen in i mål! Det var riktigt kul att få köra ett pass med så många samlade från klubben och med en sådan entusiasm alla sprider.
Tack allesammans.

Efter de 90 minutrarna blev det ett hastigt ombyte för mig och Marcus som snabbt plockade ur vintercyklarna ur bilarna och kom iväg i motvinden. Första timman sög stora delar av de krafter som fanns kvar i kroppen. Det var en pina att ta sig längre och längre ut mot kusten med vinden rakt i ansiktet, men en lika stor njutning när vinden de sista 45 minutrarna slog oss i ryggen. Med lite sol i ansiktet och vind i ryggen så är det t o m roligt att cykla en januaridag. Efter 2 timmar var vi tillbaka på Sportlife i Rollsbo igen med ett härligt lördagspass bakom oss!

Söndagen bjöd på aktiv vila... aktivt så till vida att allt man missar på vardagarna i hemmet måste jobbas i kapp på veckans sista dag! Lagom till Solsidan fick jag äntligen sätta mig still och bara ta det lugnt en stund innan kvällen avslutades med Wallander och välbehövlig sömn!

Idag är det på det igen. 2 st tjugominuters intervaller på Monarken och bålstyrka efter det! Man längtar...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar