16 dec. 2010

G1 - Vedkörning

Efter att ha våndats med träningsverk i mage och rygg efter tisdagens bålövningar skulle det bli skönt att komma hem, ta det lite lugnt och lite senare köra knappa timman lite lugnare på Monarken…
Hmm… Det blir ju som bekant inte alltid som man tänkt sig. Det första blicken möter på uppfarten hemma är en vedhög på 4 kubik! Visst fan ja, den måste in i vedskjulet innan morgonens (läs dagens) skitväder drar in.
Att ta tag i eländet ensam skulle ta sin tid, så knattarna högg in med en hjälpande hand i det härliga vintervädret. Klar himmel och –14 grader gjorde att det inte blev den klibbiga historia det brukar vara när veden ska in.
Skottkärran gick några vändor mellan högen och vedskjulet med mig bakom och kidsen slet ont med varsin pulka. Efter 2 timmar så var vartenda vedträ inne och på plats. Tack för hjälpen Tilda & Nellie.
                          
Efter en lättare middag, snabb sådan, så var det på med träningskläderna och ut i garaget igen. Uppvärmning och 40 mins tempodistans följt av lätt nedvarvning avverkades till ”Bandit Grovmalet” där Fredrik Stenberg och Peter Ivers går loss i det lite mer hårdare slaget av musikval varje söndag 20.00 – 22.00 med repris onsdag. Rekommenderas starkt till de lite mer krävande passen. Bor ni inte i Göteborgsregionen så finns kanalen även på webben bandit.se (väl där, välj Göteborg) sedan är det bara att brassa på volymen och försvinna bort en stund.
Uppvärmd och klar så väntade 10 hårda set i benpressen (5 på varje ben) följt av 5 tunga set hacklift. Det var på darriga ben jag vankade upp för trappan och mer eller mindre föll i bingen lagom till sporten där jag fick se att Sveriges damlag i handboll tryckt dit Ungern med 24-19. Riktigt gott! Semifinal mot Rumänien, måtte jag få se den…

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar