26 dec. 2010

Femmor igen!

Var på Expert alldeles innan Jul för att köpa en antenn till boxer och kriteriet var att det skulle vara lätt och snabbt att få igång, den gamla "scheisse-billiga" från Media Markt funkade ju inte riktigt som de lovat. Men denna inomhusantenn hade ju fått "bäst i test" så den här skulle ju minsann fungera. Stod alla still i rummet med antennen mitt på golvet så var den ok på ettan och tvåan...
Nej, rakt ner till Expert igen och nu var det kriteriet att det skulle funka. 400 spänn till och en stor jävla utomhusantenn monterades i kylan och kopplades in och vips så var bilden kanon även när vi andades 2 stycken i rummet! Personalen på Expert skall dock ha all kred som sprang fram och tillbaka mellan lager och butik för att få fram antenn med rätt fästen och rör som behövdes trots att hela butiken kryllade av folk med vidöppna plånböcker i jakt på 50" plasma apparater.

Idag så var det dags igen, de plågsamma femmorna. Tjugorna är plågsamma utan tvekan, men femmorna är nog fan värre, de är rent smärtsamma. Gick ner lite i belastning idag och höll precis ut 4 st.
Äntligen slut på dem... då väntar en tjuga. På nåt konstigt vis blir tjugan jäkligt ovan de vanliga tjugorna när man bara kör dem. Det blir en lång plåga mot kadensen som blir väldigt svår att hålla uppe, det är precis som benen inte vill även fast pulsen är relativt låg. Likadant var det igår. Först efter 11 minuter kunde jag känna en antydan till flyt, men det försvann snabbt, de sista 3 minutrarna var de som gick lättast. Kadensen höjdes då lite och vips kändes det som det blev lite flyt även om pulsen naturligtvis steg.

Jaja, nu var dagens pass i alla fall äntligen gjort. Nu blir det Lund och handboll för våra tjejer som spelar cup där nere. Hoppas jag hittar ett gym med snäll personal som låter mig nyttja en spinningcykel!

/Johan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar