19 dec. 2010

En härlig helg!

Lördag morgon börjar med att man blir väckt till "ja må´ han leva" av flickvännen och barnen, den här gången med 36 ljus i tårtan...
Efter en tidig start på dagen kör jag och Marcus ett lite längre pass på Sportlife i Stenungsund, löpning kombinerat med eget pass i spinningsalen och som avslutning ett Rpm pass. Totalt närmare 3 hårda timmar.

Eftermiddagen firades vidare framför TV'n och handbollsdamerna som gjorde en grym insats!



Dagen börjar tidigt även idag, vintern har ju tagit rejäl fart här i Göteborg och under några turer på vintercykeln har jag fått syn på några ríktigt fina isfall bara 10 - 15 minuters bilväg hemifrån. Så det blev till att packa ihop isprylarna som mest legat på hyllan de sista åren och fjäskat med flickvännen ut för att återuppleva och se om de gamla takterna satt kvar! Det blev väl kanske inte den optimala vilodagen, det blev betydligt mer klättrat än vad som från början var tänkt, men det var mungiporna uppåt idag när yxorna sakta men säkert hackade sig upp. Fantastiskt kul att kunna isklättra i hemtrakterna! Har ni inte testat på det så gör det om tillfälle bjuds, otroligt spännande, kul och en smula krävande både fysikt och mentalt.


Tyvärr lyckades inte damerna lika bra idag, men vilket uppryck från tidigare år, imponerande och kul med så många Sävehof tjejer i truppen :)

Imorgon är det tillbaka till garaget igen, inte riktigt lika spännande... men ack så viktigt för att det ska bli kul till sommaren.










4 kommentarer:

  1. Grattis lillkillen:)

    Kul blir det hur som helst att sitta o njuta på din rulle i sommar......;)

    Robban

    SvaraRadera
  2. Tackar så mycket.

    Jag är rädd att det blir jag som lider på din rulle... Träna på nu Robban :)
    /Johan

    SvaraRadera
  3. Grattis! Att du var så jäkla gammal kunde jag inte tro ;-). Ser grymt kul ut med klättringen.
    Ha det så gött
    /Tony

    SvaraRadera
  4. Tackar

    Det är en konst att kunna maskera sin ålder :)
    Grymt kul med klättringen, man glömmer ftp, kadens och watt så fort första yxan sätter sig i isen!

    /Johan

    SvaraRadera